Mitgeres a Barcelona-6- Hotel Ohla.

Mitgeres d'ulls

Aquesta és una d’aquestes actuacions que em deixen sense paraula, la primera reacció és negativa però encara i així em quedo, doncs això, sense saber que dir. Així que m’he posat a investigar una mica, a veure qui hi havia darrere.

L’edifici és un hotel i està intervingut tant a la mitgera de la part del darrere que dóna al carrer Comtal con la façana en Via Laietana. El recepcionista de l’hotel m’ha comentat que era una obra de Frederic Amat, pintor que treballa també l’escultura, els medis audiovisuals o en l’àmbit arquitectònic.

He trobat el procés de producció d’aquest mar d’ulls, la veritat és que m’he quedat abduïda mirant com els anaven muntant.

IMG_6130

i de cop i volta veig els ulls que ho miren tot, que controlen, ulls de foll incontrolable, dirigides cap a totes direccions, res no s’escapa, no pots amagar-te…IMG_6131 IMG_6132 IMG_6133 IMG_6134

(Esta es una de estas actuaciones que me dejan sin palabra, la primera reacción es negativa pero aún y así me quedo, pues eso, sin saber que decir. Así que me he puesto a investigar un poco, a ver quién había detrás.

El edificio es un hotel y está intervenido tanto a la medianera de la parte trasera que da en la calle Condal cono la fachada en Vía Laietana. El recepcionista del hotel me ha comentado que era una obra de Frederic  Amat, pintor que trabaja también la escultura, los medios audiovisuales o en el ámbito arquitectónico.

y de repente veo los ojos que lo miran todo, que controlan, ojos de loco incontrolable, dirigidas hacia todas direcciones, nada se escapa, no puedes esconderte…)

http://www.fredericamat.net/es/proyectos/mur-dulls-2011-12

Anuncis

2 responses to “Mitgeres a Barcelona-6- Hotel Ohla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.