Pa de pessic màgic.

Jo no sé si és màgic o no, així l’anuncien en Directo al Paladar , segons expliquen, els diferents ingredients es separen durant la cocció, a mi em sembla que no se’m separa res però queda boníssim i és molt fàcil de fer. Teòricament la mantega i la farina queden a la part baixa en forma de pa de pessic, al mig una massa cremosa amb la llimona i la part superior queda cruixent amb el coco.Pa de pessic màgic IMG_6785 IMG_6787

RECEPTA

Ingredients per a un motlle de 22 cm

  • 4 ous,
  • 75 gr de farina,
  • 220 gr de sucre mòlt,
  • 100 gr de coco ratllat,
  • 125 gr de mantega fosa,
  • 300 gr de nata per muntar,
  • 180 ml ​​de llet,
  • 1 cullerada de ratlladura de llimona,
  • 60 ml de suc de llimona.

Pa de pessic

Realització

Preescalfem el forn a 180 º C, després untem de mantega un motlle desmotllable  i el reservem mentre preparem el pa de pessic.
Batem els ous amb el sucre en un recipient gran, afegim la farina a poc a poc sense deixar de batre i després la resta dels ingredients fins a obtenir una mescla homogènia que aboquem en el motlle.
Posem al forn durant 45 minuts o fins que punxant amb una agulla aquesta surti neta. Es pot prendre temperat, acompanyat d’un gelat o bé fred.

Empolvorar de sucre mòlt just abans de degustar-lo. I a gaudir-ho, bon profit.

Anuncis

2 responses to “Pa de pessic màgic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.