Els nous Encants Vells

IMG_7106

Ho haig de confessar, a pesar de totes les reticències que arrossegava des de que van començar a construir-ho, el nou recinte del Encants Vells, m’ha encantat. Espai obert però cobert, amb varies rampes amb parades que es van convertint en diverses plantes i un espai inferior ampli a modo de plaça. L’ambientillu de macro mercadillo no s’ha perdut. A la plaça central, els paradistes al terra, com en l’espai principal de l’antic emplaçament. Crits dels venedors oferint els seus productes a bon preu, gent remenant, preguntant preus i regatejant. Parades  ofertant de tot, mobles, matalassos, terrisseria, teles, antiguitats i imitacions, sabates i roba de segona o quarta ma… també espais de restauració, bars amb terrassetes.

El sostre emmirallat amb diverses vessants, que anteriorment m’havia semblat una aberració i una cutrada, confereix dinamisme i protagonisme en un espai obert a on, en definitiva si ens parem a pensar-ho, no hi ha res.

Si bé, inicialment, el format de les parades  em recordaven, i em recorden, a les casetes de les obres, un cop a dins li confereix una imatge post industrial que no desentona en absolut, a pesar d’això, vist exteriorment, encara hi trobo una dissonància entre l’estructura del sostre i les parades.

En general, sensació positiva, espai divers i interessant, sense perdre la seva pròpia identitat….

IMG_7107 IMG_7108 IMG_7109 IMG_7110 IMG_7062 IMG_7064 IMG_7065IMG_7066 IMG_7068 IMG_7070 IMG_7071 IMG_7075 IMG_7076IMG_7078IMG_7080 IMG_7081 IMG_7082 IMG_7086 IMG_7088 IMG_7089 IMG_7095 IMG_7098 IMG_7100 IMG_7101 IMG_7104 IMG_7105

Lo tengo que confesar , a pesar de todas las reticencias que arrastraba desde que empezaron a construirlo, el nuevo recinto del Encants Vells, me ha encantado . Espacio abierto pero cubierto , con varias rampas con paradas que se van convirtiendo en varias plantas y un espacio inferior amplio a modo de plaza . El ambientillu de macro mercadillo no se ha perdido . En la plaza central, los comerciantes en el suelo, como en el espacio principal del antiguo emplazamiento. Gritos de los vendedores ofreciendo sus productos a buen precio , gente revolviendo, preguntando precios y regateando . Paradas ofertante de todo , muebles , colchones , cacharrería , telas , antigüedades e imitaciones , zapatos y ropa de segunda o cuarta mano … también espacios de restauración , bares con terracitas .

El techo espejado con varias vertientes , que anteriormente me había parecido una aberración y una cutrada , confiere dinamismo y protagonismo en un espacio abierto donde , en definitiva si nos paramos a pensarlo, no hay nada .

Si bien , inicialmente , el formato de las paradas me recordaban , y me recuerdan a las casetas de las obras , una vez dentro le confiere una imagen post industrial que no desentona en absoluto , a pesar de ello , visto exteriormente , aún encuentro una disonancia entre la estructura del techo y las paradas .

En general , sensación positiva , espacio diverso e interesante , sin perder su propia identidad ….

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.