Pa de pessic del iogurt. La Recepta.

Potser el Pa de pessic més famós i perquè no dir-ho el més fàcil. El fèiem a casa de petita.

pa de pessic de iogurt IMG_8711 IMG_8712 IMG_8713 IMG_8715

RECEPTA

1 iogurt sabor llimona.

3 mides del got del iogurt de farina.

2- 1/2 de sucre

1/2 d’oli o 1/3 si no se li posa ni anís ni llimona

1/2 d’anís (jo prefereixo posar el suc d’una llimona enlloc de l’anís)

3 ous

1 sobre de llevat.Pa de pessic de iogurt

Posar-ho tot en un bol i batre-ho amb la batedora de ma una bona estona, fins que no hi quedin grumolls i estigui esponjós. Mentre, escalfar el forn a 180º. Posar la barreja en un motlle untat amb mantega i farina. Fornejar durant uns 40 minuts aprox. punxar amb un escuradents, si surt net ja està. Posar sucre per sobre i escalfar-ho amb el grill, amb molta cura que es crema amb molta facilitat, i fet.Pa de pessic IMG_8697

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.