Banana Bread Bottom cheesecake o Pastís de platan i formatge.

Fa un temps que corren per Internet uns vídeos rapits de receptes fàcils, ho confesso, estic enganxada, molt enganxada. Fins ara em limitava a mirar-los, però finalment m’he decidit a provar aquesta recepta. I no està gaire malament, el pa de pessic de plàtan sap molt a plàtan però clar, si en porta, és normal, no? I la part del formatge és refrescant, així que és una bona barreja.

RECEPTA

Pel pa de pessic

4 plàtans madurs

1/4 de tassa d’oli suau

1 ou

1/2 tassa de sucre

1 1/2 tassa de farina

1 cullereta de vainilla

1 cullereta de bicarbonat

1 cullereta de llevat Royal

1/4 cullereta de sal

1 cullereta de canella

Per la capa de formatge

900 gr. de formatge d’untar (tipo philadelfia)

1/2 tassa de sucre

1 cullereta de vainilla

1/3 tassa de llet

5 fulles de gelatina

PREPARACIÓ

Xafar els plàtans, afegir l’oli, l’ou, el sucre i la vainilla, remenar

Afegir la farina, la sal, el bicarbonat, el llevat i la canella.

No barrejar massa.

Portar-ho al forn, a 180º 35-40 minuts.

A mi els pans de pessic hem queden com una muntanya, aquest el vaig tallar perquè estigues pla a l’hora de posar el formatge.

Quan hagi refredat, barrejar el formatge amb el sucre i la vainilla

Escalfar la tassa de llet i desfer les fulles de gelatina prèviament mullades en aigua freda, remenar i afegir a la barreja de formatge.

Posar a sobre del pa de pessic i portar a la nevera, mínim 3 hores.

Recepta original amb video inclòs Banana Bread Bottom Cheesecake.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s