Amb sabor a pizza.

Ja ho sabem, la pizza és l’aliment més internacional i les seves possibilitats són pràcticament infinites. Però aconseguir la massa autèntica a casa és complicat i a més, a mi personalment, a la nit em cau molt pesada. Primer, vaig canviar la massa de pizza per la pasta fullada, per finalment, acabar tal  com veureu a continuació. De la mateixa manera, el farcit a gust del consumidor, ja ho sabem.

Jo agafo la base de pasta fullada i a la part central poso salsa de tomàquet, pernil dolç i formatge havarti, a partir​ d’aquí el que la imaginació i les ganes us portin. En aquest cas, una amb tonyina amb mozzarella fresca i una altra amb sobrassada i formatge de cabra.

Trenar (a mi sempre em surt a lo cutrillo), untar amb ou i al forn preescalfat a 200° durant vint minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s