Pastís de llimona.

En aquests dies de calor, un pa de pessic de llimona molt refrescant, a veure, no refrescant com un sorbet, entenem-nos, que és un pa de pessic, però amb el toc de llimona entra la mar de bé…i el més important de tot, molt fàcil de fer.

Oju, la coberta pot ser molt dolça, malgrat té un no sé què adictiu….

RECEPTA

Per a la massa:

1 tassa de farina normal

1 tassa de sucre

1/4 cullereta de sal

1/4 cullereta de llevat en pols

Ratlladura de llimona

3/4 tassa de mantega desfeta i refredada

2 ous

3 culleres de suc de llimona.

1 cullereta d’essència de vainilla

 

Per la coberta:

1 1/2 tassa de sucre glas. (Amb aquesta quantitat es crea una gran capa, es pot possar menys i quedarà més suau)

2 culleres de suc de llimona, o el necessari per liquar el sucre.

Ratlladura de llimona

 

PREPARACIÓ:

-Precalentar el forn a 180ºC. Untar un motllo amb mantega i una mica de farina.

-Integrar els ingredients secs en un bol.

-Afegir els líquids.

-Barrejar-ho bé, abocar-ho al motllo i fornejar entre 20 o 25 minuts.

-Posar en un bol el sucre glas sense grumolls i afegir el suc i la ratlladura, barrejar-ho.

-Quan el pa de pessic estigui fred, abocar la barreja a sobre, deixar refredar.

Gaudir-ho.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.